Tak til Se & Hør

HYLDEST. Jeg kunne ikke nære mig. Jeg måtte også erhverve mig Peer Kaaes bog om hans tid på Se & Hør. Og jeg fik bekræftet, hvad jeg nok havde en anelse om: De har haft det sjovt på det blad.

HYLDEST. Jeg kunne ikke nære mig. Jeg måtte også erhverve mig Peer Kaaes bog om hans tid på Se & Hør. Og jeg fik bekræftet, hvad jeg nok havde en anelse om: De har haft det sjovt på det blad.
Selv om læserne måske kun har haft det halvt så morsomt, opfylder Se & Hør stadig en vigtig mission – at underholde det store flertal af såkaldt "almindelige" danskere, der ofte har en kedelig hverdag, sammenlignet med hvad vi pressefolk oplever. En tak til skiftende Se & Hør-besætninger, især til MEP, der skaffede det helt store oplag. Tak for mange underholdende og afslørende artikler. Lad så være, at man en gang imellem gik over stregen og blev straffet for det.
Men er det så meget værre, end at kommentatorer og spindoktorer i aviser og elektroniske medier fylder danskerne med det, de mener at vide, at politikerne går og tænker? Hvor bliver vi danskere dog dagligt fyldt med megen sludder og vrøvl.
Mest medlidenhed har jeg dog med Peer Kaae, der jo nærmest havde kvababbelse, når han skulle på arbejde. Skulle han ikke for længst have søgt til Kristeligt Dagblad eller bedemændenes fagblad? Jeg kneb en (falsk) tåre, da jeg kom til sidste kapitel, hvor han blandt andet "retter en stor og dybtfølt tak til sine gamle forældre". Jeg klarede kun slutningen ved hjælp af et par Kleenex. Men jeg kan give Peer Kaae 100 procent ret, når han nævner det hykleri, statsstøttede tv-stationer udviser. Det samme gør sig tit gældende på de såkaldt "seriøse" aviser. Tv-kanalerne og aviserne vil også gerne være med på vognen, når det gælder sladderhistorier, men dækker sig ofte bag dem, de ellers tit hånligt kalder for sladderjournalister. •

Bent Johansen, freelancejournalist

0 Kommentarer