Synes du, det var i orden at fyre Reimer Bo?

Mette Mortensen, redaktionssekretær på Hjemmet»Nej, det synes jeg ikke. Det lader til, at der har været noget uorden i baggrunden for interviewet.

Mette Mortensen, redaktionssekretær på Hjemmet
»Nej, det synes jeg ikke. Det lader til, at der har været noget uorden i baggrunden for interviewet. Cheferne i DR vasker lidt deres hænder nu og giver udtryk for, at de først har fået kendskab til konstruktionen af interviewet langt henne i processen.

Man kan ikke klandre Reimer Bo for, at der er noget galt med fagligheden i interviewet. Det er mere DRs troværdighed, der kan klandres, fordi der ikke er en klar policy for, hvad de ansatte må.«

Karsten Østergaard Nielsen, journalist ved Øresundsbron
»Både nej og ja. Det var langt fra tv-historiens bedste interview, men flere gange forsøger Reimer Bo faktisk at spørge ind til både de forsvundne penge og Stein Baggers handlinger, og på den baggrund virker en fyring noget drastisk.

Det ligner dog mere en indirekte fyring efter flere mindre heldige tv-oplevelser, hvilket DRs ledelse også udtrykte ved at sige, at Reimer Bo "manglede troværdighed".

Reimer Bo er ansat til at levere en vare – og den vare er i høj grad troværdighed – så man kan godt forsvare DRs valg. Troværdigheden var, især efter Rigmor Zobel-interviewet, blevet noget gennemhullet, og Stein Bagger-sagen var vel stenen, der fik Reimer Bos båd til at synke.«

0 Kommentarer