Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
08:03 10.02.2023 Anna Sol Jørgensen

Sygemeldinger og opsigelser fortsætter under udskældt borgmester

Sygemeldinger og opsigelser fortsætter under udskældt borgmester

Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

To medarbejdere har indenfor de seneste to uger opsagt deres stilling i direktions- og ledelsessekratiatet under kultur- og fritidsborgmester i København, Mia Nyegaard (R).

Det skriver Berlingske i dag, efter Mia Nyegaard for en måned siden undskyldte og beklagede “alle de dårlige oplevelser, nogle medarbejdere har haft med mig”.

Den ene af de to, der har sagt op, er langtidssygemeldt. Ifølge Berlingske kan både opsigelser og sygemeldinger “direkte forbindes” med arbejdsmiljøet i sekretariatet. Derudover er en tredje medarbejder i sekretariatet ifølge Berlingske langtidssygemeldt.

Kommunens egen arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljø København, gennemførte en måling af arbejdsmiljøet 31. januar, hvor syv ud af 12 medarbejdere har svaret ja til at have været udsat for mobning, chikane eller diskriminerende adfærd i deres arbejde.

Arbejdsmiljøproblemerne under Mia Nyegaards ledelse har været beskrevet af flere medier, og i starten af året førte det til, at forvaltningens presseafdeling blev rykket fysisk væk fra borgmesteren til et nyt kontor.

SENESTE NYT

Flere nyheder