Gætteleg

Svar på 10 nemme spørgsmål og vind et gratis ferieophold

Kommer der kampvalg om formandsposten i DJ? Lykkes det pressen at identificere den modne kvinde, der tog prins Harrys mødom? Gæt med på, hvad der kommer til at ske i medieåret 2023

Et nyt år ligger spejlblankt foran os. Men kan du mon gætte, hvad de næste 12 måneder i medie- og kommunikationsbranchen kommer til at bringe?

Vil SF’s Lisbeth Bech-Nielsen for eksempel fortsat boykotte ’Debatten’ på DR2? Lykkes det mon britiske journalister at finde kvinden, der tog prins Harrys mødom? Mister flere danske journalister deres presseakkreditering i Ukraine?

Hvis du tror, at du kan gætte svarene, bør du bruge et par minutter på at demonstrere dine spåmandstalenter her i Journalistens quiz om 2023.

Svarer du rigtigt på alle spørgsmål, har du mulighed for at vinde en uges fri leje i en af DJFeries boliger i Danmark eller udlandet i løbet af kalenderåret 2023 – undtaget påskeugen, sommerferien og efterårsferien. Præmien er inklusive el, varme og rengøring og skal bruges inden udgangen af 2024.

Alle kan deltage, men kun DJ-medlemmer kan vinde.

Det tager to minutter at svare.

Vi bringer de rigtige svar og kårer en vinder, når vi er blevet meget, meget kloge i begyndelsen af 2024. Vinderen får direkte besked og offentliggøres desuden her på Journalisten.dk.

Quizzen er  lukket. Tak til alle 1.400 svar. Vi vender tilbage med alle de rigtige svar i begyndelsen af 2024.

0 Kommentarer