Suzanne Moll skifter til DR

B.T.s chefredaktør Suzanne Moll vender tilbage til DR og bliver underdirektør med ansvar for strategi i DR Programproduktion.

B.T.s chefredaktør Suzanne Moll vender tilbage til DR og bliver underdirektør med ansvar for strategi i DR Programproduktion.

Suzanne Moll forlod en stilling som chef for DR København i 2006 og blev nyheds- og programchef for TV 2 Radio og senere direktør. Da kanalen lukkede sidste år, blev hun chefredaktør på B.T. Nu vender hun altså tilbage til DR.

"Jeg har fået tilbudt et drømmejob og vender tilbage til DR. Her kan jeg bruge min erfaring med tv- og radioproduktion kombineret med alt det nye, jeg har lært i tiden på B.T.," siger hun i en pressemeddelelse fra B.T.

I en pressemeddelelse fra DR beskriver Suzanne Moll skiftet sådan:

"Jeg er meget optaget af sammenhængen mellem strategi, økonomi og produktionen af indhold. Og kombinationen af ledelseserfaring fra andre virksomheder og mange års erfaring i DR, synes jeg, er et rigtigt godt afsæt," siger Suzanne Moll.

B.T. mangler nu en chefredaktør, men avisens tilbageværende chefredaktør tager situationen med ro.

»Først og fremmest skal vi have beskrevet profilen. Vi har en uhyre kompetent og dynamisk chefgruppe. Vi vil nu nysgerrigt kigge efter profiler, der både har redaktionelle kompetencer, men som også gerne må have solide digitale kompetencer og evnen til at udvikle B.T.-brandets kolossale styrke i tabloid-mediets næste storhedstid på alle platforme,« siger Peter Brüchmann .

Samtidig med udnævnelsen af Suzanne Moll bliver stabschef Gitte Brandt udnævnt til underdirektør i DR Programproduktion med ansvar for ressourcer.

0 Kommentarer