Susanne Hegelund: Hamrende billig valgdag

Når DR dækker præsidentvalgets slutspurt i morgen tidlig dansk tid, bliver de fire valgtimer lækre, men billige ifølge chef for TV-Avisen Susanne Hegelund.

Når DR dækker præsidentvalgets slutspurt i morgen tidlig dansk tid, bliver de fire valgtimer lækre, men billige ifølge chef for TV-Avisen Susanne Hegelund.

Medarbejderne er blevet kaldt på arbejde i stor stil i morgen, når præsidentvalget bliver afgjort i morgen dansk tid. Alligevel har DR et mål om, at begivenheden ikke skal koste et overflødighedshorn.

»Mellem kl 6 og kl. 10 koster det os 300.000 kr. at producere TV. Det er helt vildt hamrende billigt,« fortæller chef for TV-Avisen Susanne Hegelund. Hun mener sagtens, at billigt og lækkert TV kan gå hånd i hånd.

»Man kan sammenligne det med at invitere gæster, uden man har særlig mange penge. Derfor handler man i Netto, men køber et lækkert krydderi eller brød hos Emmerys og bruger en god opskrift. Så får du en billig middag til at ligne en million. Det samme gør vi i DR i morgen,« forklarer Susanne Hegelund.

DR har dækket valget intensivt siden 2. juledag 2007.
»Valget er en kæmpe begivenhed. Selvom dækningen af Folketingsvalg er mere intensiv, så har det været gigantisk for os, fordi vi i 10 måneder næsten har haft en daglig dækning af valget. Vi har sendt timer og atter timer i TV-Avisen, Radioavisen og UPDATE,« fortæller Susanne Hedelund.

I februar 2008 oplevede DR, at seerne var en smule trætte af valget, men siden har Susanne Hegelund ikke oplevet en afmatning i seernes interesse for valget.

»Seerne er ikke blevet trætte af valget, fordi det har været et ufatteligt spændende valgforløb. Både under primærvalgene og siden under valgkampen mellem præsidentkandidaterne,« siger Sussanne Hegelund.

Læs også: Kæmpe dækning af valget i morgen.

1 Kommentar

Jørgen Hansen
4. NOVEMBER 2008
Re: Susanne Hegelund: Hamrende billig valgdag

hvad koster en normal time?

Og nu er jeg sikkert bare mavesur, men er det ikke fantastisk, at lort pakket ind som lagkage (min omskrivning) skal være et successkriterium?