SUPPLEANT-TRIUMF

Under sloganet “Find dig i Bjerregaard eller find dig i hvad som helst” blev Dansk Journalistforbunds siddende revisorsuppleant, Hans Bjerregaard, journalist på Ekstra Bladet, valgt til endnu en periode på en af forbundets betydeligste poster, hvis ikke den allervigtigste ...

Under sloganet “Find dig i Bjerregaard eller find dig i hvad som helst” blev Dansk Journalistforbunds siddende revisorsuppleant, Hans Bjerregaard, journalist på Ekstra Bladet, valgt til endnu en periode på en af forbundets betydeligste poster, hvis ikke den allervigtigste …
Delegeretmødets trofaste underholdningsbidrag, valget af revisorsuppleanten, var som vanligt pakket ind i en forventningsboble, der i år bristede i skuffelse, da det viste sig, at ingen havde mod eller mandshjerte nok til at udfordre Hans Bjerregaard på posten.
Båret frem af sine spin doctors måtte spidskandidaten derfor sande, at hans valgtale også blev en takketale.
I den kommenterede Hans Bjerregaard Journalistforbundets elendige økonomi, et problem, der i høj grad berører revisorsuppleantens embedsområde.
“Mange ville forsøge at løbe fra ansvaret i en sådan situation,” sagde Hans Bjerregaard på sin sædvanlige lidt søvnige og underspillede facon og fortsatte:
“Det gør jeg ikke. Jeg melder klart ud: Jeg havde intet med det at gøre.”
Hans Bjerregaard, der var iført en falmet T-shirt med motiv af ham selv, langede i øvrigt kraftigt ud efter de delegerede for ikke at give ham kvalificeret modstand:
“Forestil jer, hvor noller det her er. Vi har knoklet med valgplakaten, men alligevel vil ingen lege med,” brokkede han sig, inden han begav sig ned bagerst i salen, hvor kollegaerne fra Ekstra Bladet lod propperne springe.

0 Kommentarer