Studerende sender tweets fra ‘Panikdagen’

"Bunker-chefredaktør Sofie Tholl på Information". "Børsen ansatte Jens Theil fra SDU lige efter..." og "Kl. 8:35 var der stadig 15 praktisteder, der ikke var dukket op. Heriblandt SE & HØR og M!". Det vælter ud med tweets fra Panikdagen. Se med her.

"Bunker-chefredaktør Sofie Tholl på Information". "Børsen ansatte Jens Theil fra SDU lige efter…" og "Kl. 8:35 var der stadig 15 praktisteder, der ikke var dukket op. Heriblandt SE & HØR og M!". Det vælter ud med tweets fra Panikdagen. Se med her.

Så er efterårets længede frygtede Panikdag på Journalisthøjskolen i fuld sving og denne gang kan man også følge Panikavisen på Twitter.

Siden i morges har det været muligt – nærmest minut for minut – at at få et indtryk af dagens udvikling. Fra Kuverterne blev delt ud til den første ansættelse på BT (for 27 minutter siden, i skrivende stund).

Det er de journaliststuderende selv, der rapporterer direkte fra Panikdagen, hvor landets mediearbejdspladser ansætter journalistpraktikanter på Journalisthøjskolen i Århus.

En frivillig gruppe studerende, der ikke er praktiksøgende, udgiver traditionen tro på dagen den såkaldte "Panikavisen", der hænges op på Journalisthøjskolen. Og som en ny skabelse udgives avisen altså nu også på Twitter.

Dertil kommer en netavis af Panikavisen.

Og senest nyt på Panikavisen på Twitter lyder: "Illustreret Bunkers Uderedaktøer er kommet på Politiken – tillykke"

1 Kommentar

Troels Johannesen.
28. OKTOBER 2009
Re: Studerende sender tweets fra 'Panikdagen'
Panik på twitter - det er mediehistorie. Fremragende initiativ og virkelig morsom læsning!