search

Stram op på lommeuldet…

Lommeuldet på 87,5 MHz til 108 MHz er vasket én gang for meget, og det bliver præsenteret som ligegyldigheder af søvnige værter.Jeg kører meget i bil, derfor hører jeg meget

Lommeuldet på 87,5 MHz til 108 MHz er vasket én gang for meget, og det bliver præsenteret som ligegyldigheder af søvnige værter.

Jeg kører meget i bil, derfor hører jeg meget radio. Oftest står min billige LG-bilradio fra Elgiganten på Nova FM, P4, P3 og P1, og jeg indtager med glubende appetit det, der bliver serveret, for at slå tiden på landevejen ihjel.

I udgangspunktet er det radio i verdenskvalitet, jeg lytter til: P1 udvider min horisont, P3 giver mig et godt grin, P4 serverer de regionale historier, og Nova FM kræser om mine ører med ukontroversiel popmusik, som jeg kan slappe af til.

Men de flotte ord forhindrer mig ikke i at være en utilfreds radiolytter.

Lommeuldet, altså de små skæve bemærkninger mellem musiknumrene, har været en tur for meget i vaskemaskinen, og de bliver præsenteret uden engagement og begejstring. Bemærkningerne er blevet til ligegyldigheder eller trivialiteter, som kun eksisterer for at fylde tiden ud.

Særligt slemt står det til på Nova FM, hvor små telegrammer fra aviserne bliver brugt som ligegyldig fyld mellem tidens musik. Problemet er ikke telegrammerne i sig selv, problemet er, at værterne mangler enhver form for begejstring. De sælger ikke historierne til mig, og derfor keder jeg mig på kanalen, når ikke Thomas Qvortrup, TV2 News, U2, Hej Matematik og tv 2 udfylder frekvensen.

Den mest dræbende, ligegyldige kommentar finder vi på P3 og P4: "Her får du tre numre, mens jeg går udenfor og ryger…". Den kommentar kan dræbe enhver eftermiddag eller aften på motorvejen.

Vis lidt respekt – I radioværter har monopol på min tid i Kia'en, så server noget lommeuld for mig, som er værd at høre på.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen