Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
10:29 26.08.2022 Anna Sol Jørgensen

Steppeulven og Danske Musikkritikere lægges i graven

Steppeulven og Danske Musikkritikere lægges i graven

Det har været for svært at engagere de frivillige kræfter i foreningen, lyder det fra forperson Pernille Jensen. Claus Bech/Ritzau Scanpix

Musikanmeldelsernes pris Steppeulven og Foreningen af Danske Musikkritikere bliver lagt i graven.

Det fremgår af et opslag på Steppeulvens Facebook-side.

Her forklarer Pernille Jensen, anmelder på Politiken og forperson for foreningen, at det har været en svær beslutning, men at det gennem en ”længere periode har været svært at få det kollektive engagement i foreningen til at blomstre”.

”Ulve er flokdyr, og jeg må erkende, at vores kobbel er skrumpet meget ind i de seneste år. Fastansatte dagbladsanmeldere er et sjældent syn efterhånden, og det mærker vi konsekvensen af i foreningen, hvor tiden og lysten til at hellige sig det frivillige arbejde, som Steppeulven beror på, kan ligge på et meget lille sted,” udtaler Pernille Jensen, forperson for foreningen i opslaget.

”Jeg er trist over, at prisen dør nu. Men jeg er stolt over at have stået i spidsen for en helt særlig musikpris uddelt af de danske anmeldere. Tit og ofte har Steppeulven både med sine nomineringer og prisvindere peget lyskeglen ud i selv de mørkeste afkroge af dansk musik.”

”Samtidig har vores prisfester, som de seneste ti år har fundet sted på fantastiske Bremen Teater i København, ikke bare været virkelig sjove fester – de har også været præget af en musikalsk mangfoldighed blandt de optrædende,” tilføjer hun.

SENESTE NYT

Flere nyheder