Stem her: Hvad skal ny klub for journalister hedde?

DJ får snart en ny forening for journalister. Men hvad skal den hedde? Syv forslag er indløbet. Se dem her og stem på det, du bedst kan lide

Dansk Journalistforbund får snart en ny forening for journalister. Men hvad skal den hedde?

Den nye forening skal samle medlemmer af Dansk Journalistforbund, der beskæftiger sig med journalistik. 28 medlemmer mødtes i start januar for at diskutere, hvad den nye forenings rolle skal være.

"Forbundet er rigtigt god til at karriererådgive og hjælpe stressramte. Men politisk skal der ikke længere kun tages hensyn til journalister. Derfor er der behov for en skarpere journalistisk profil og et stærkere talerør," forklarede stifter Rasmus Mark Pedersen efter mødet.

Her blev mødets deltagere enige om, at kriteriet for at være med i gruppen bør være, at man beskæftiger sig med journalistik, der kan omfattes af medieansvarsloven.

Efter mødet startede stifterne en navnekonkurrence. Det har ført til lidt over en håndfuld bud på, hvad foreningen skal hedde. Forslagene er:

Cavling

Danske Journalister

Det Radikale Journalistforbund

DJ-journalisterne

Günter

Journalisterne

Presselogen

Nu søsætter Journalisten en afstemning for at finde ud af, hvad vores læsere synes bedst om af de forslag, der er indløbet indtil nu. Du kan være med ved at stemme her.

Vi offentliggør resultatet af afstemningen i god tid inden foreningen har stiftende generalforsamling den 24. april. Det er her, det nye navn vil blive vedtaget.

4 Kommentarer

Jon Rytter
13. FEBRUAR 2014
Jeg foreslår "selvfede
Jeg foreslår "selvfede journalister"
Stig Jonstrup Pedersen
12. FEBRUAR 2014
Hvad med Dansk
Hvad med Dansk Journalistforbund
Lene Rimestad
12. FEBRUAR 2014
Skriv dit forslag til
Skriv dit forslag til journalistforening@gmail.com
Husk at skrive medlemsnummer i dit forslag.
Frank Heinemann
12. FEBRUAR 2014
Hvad med at kalde klubben for
Hvad med at kalde klubben for "mikrofonholderne"?