Stein Bagger giver interview til Reimer Bo

For første gang siden sin dom giver storsvindleren Stein Bagger et interview til tv. Æren tilfalder Reimer Bo Christensen, der har forberedt sig i ni måneder.

For første gang siden sin dom giver storsvindleren Stein Bagger et interview til tv. Æren tilfalder Reimer Bo Christensen, der har forberedt sig i ni måneder.

En af Danmarks mest eftertragtede interviewpersoner stiller nu op til interview for første gang siden sin dom sidste år. Stein Bagger har holdt sig fra medierne, siden han fik syv års fængsel for svindel med op mod 860 millioner kroner.

Det er den garvede DR-vært Reimer Bo Christensen, der har landet interviewet, og han er selvsagt en glad mand.

»Såvel sagen som dens hovedperson har selvfølgelig draget mig som journalist. Jeg har længe gerne villet give danskerne mulighed for at komme nærmere på sagens kerne og høre Stein Bagger selv forklare sig,« siger han i en pressemeddelelse.

Reimer Bo Christensen blev heftigt kritiseret, efter han i foråret interviewede Rigmor Zobel. Der manglede kritiske spørgsmål, lød kritikken. Reimer Bo Christensen beklagede efterfølgende dele af interviewet, og det kunne tyde på, at han ikke lader meget op til tilfældigheder med Stein Bagger.

»Jeg har arbejdet på interviewet i 9 måneder – det er det interview overhovedet, jeg har brugt længst tid på, og undervejs i den omfattende researchfase har vi bl.a. fået adgang til dokumenter i sagen, som ikke tidligere har været fremme,« siger han.

Interviewet sendes 16. maj klokken 20.00 på DR 1.

2 Kommentarer

preben nyborg madsen
8. MAJ 2010
Re: Stein Bagger giver interview til Reimer Bo

Jeg har set traileren til interviewet og det tyder på, at Reimer Bo får et let offer, da Stein Bagger ikke engang har ønsket at se spørgsmålene på forhånd. Nu er jeg så spændt på, om Reimer Bo er så knaldhamrende forberedt - som en gravid kvinde, der står foran en fødsel...

Vis nu lidt kvalitet, Reimer!!!

Jan Havreland
7. MAJ 2010
Re: Stein Bagger giver interview til Reimer Bo
Det bliver spændede at se om Reimer Bo laver en Reimer Bo igen !