Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:54 02.07.2021 Anna Sol Jørgensen

Staten tjener 200.000 på at leje Holmegaard ud til realityshow

I stedet for at have kriminelle udlændinge i udrejseposition på Holmegaard på Langeland, som regeringen havde tænkt sig, render der lige nu tv-kendisser rundt på matriklen.

Produktionsselskabet Strong Productions har nemlig lejet sig ind på Holmegaard til optagelser til reality-programmet ’Stjerner i trøjen’. Det skriver Jyllands-Posten.

Strong Productions havde allerede aftalt med de tidligere ejere, Henrik Radich Otkjær og Camillia Otkjær, at leje sig ind i de gamle barakker. Det var før, regeringen købte Holmegaard til overpris.

”Vi forelskede os i stedet, fordi vi skulle bruge en kasernelignende setting med god plads omkring til forskellige aktiviteter,” siger Kristian Farcin-Leth, adm. direktør i Strong Productions, til Jyllands-Posten.

Udlændingestyrelsen, der ikke var orienteret om aftalen, lejer Holmegaard ud til produktionsselskabet i perioden 14. juni til 22. juli og tager 200.000 kroner for det.

Rettelse: Vi skrev tidligere, at Tobias Hamann og Oliver Bjerregaard erblandt dem, der er med til optagelserne på Holmegaard. Det var en fejl. De deltog i en tidligere sæson.

SENESTE NYT

Flere nyheder