Sportschef skifter til kommunikation

BT’s sportschef Morten Crone Sejersbøl skal være seniorrådgiver i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese. Det bliver et skifte til en helt ny verden. ”Jeg ved faktisk ikke, hvordan man laver en kommunikationsstrategi,” indrømmer han

BT skal finde ny sportschef. I går meddelte Morten Crone Sejersbøl ledelsen, at han senest 1. maj 2018 begynder i et nyt job som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese.

Her skal han blandt andet arbejde med sport, underholdning og kultur.

”Geelmuyden Kiese har en stærk profil på politik. Men de er ikke så profilerede på sport og kultur. Jeg ved faktisk ikke, hvordan man laver en kommunikationsstrategi. Det skal jeg lære. Men jeg har et stærkt netværk i sportens verden, blandt klubber, sponsorer og medierne,” siger Morten Crone Sejersbøl.

Som af flytte hjemmefra

39-årige Morten Crone Sejersbøl er uddannet cand.comm. i dansk og journalistik fra RUC i 2004.

”Jeg har været på BT siden 2006 med en kort afstikker til TV3. Jeg har elsket at være på BT. Jeg har set store dele af verden og været med til de største sportsbegivenheder. Men den vigtigste årsag til, at jeg skrifter, er, at jeg gerne vil prøve noget nyt,” siger han.

Han sammenligner afskeden med BT som at flytte hjemmefra.

”Det kan lyde mærkeligt, men det er faktisk sådan, jeg har det,” siger han.

Geelmuyden Kiese har gennem de seneste måneder oprustet på sportsområdet med ansættelser af blandt andet LIGA-værten Frederikke Wacker, social media manager fra Danske Spil Michael Nielsen og journalist Troels Trads Hansen fra DR Sporten.

0 Kommentarer