Spindoktor foreslog skattehistorien

»I den her sag blev jeg kontaktet af Peter Arnfeldt«, siger Ekstra Bladets Jan Kjærgaard

»I den her sag blev jeg kontaktet af Peter Arnfeldt«, siger Ekstra Bladets Jan Kjærgaard

Ekstra Bladets Jan Kjærgaard fortæller Undersøgelseskommissionen, at det var Troels Lund Poulsens spindoktor Peter Arnfeldt, der opfordrede ham til at undersøge Helle Thorning-Schmidts skatteforhold.

 

Følg dækningen af skattesagen live:

Peter Arnfeldt sendte i sommeren 2010 en mail til Jan Kjærgaard, hvor han direkte skrev: »Er det ikke noget at se på Kinnocks skatteforhold«, siger Jan Kjærgaard.

»Han sendte hvad han opfattede som en slags kvittering som samarbejdet. Det var i umidelbar forlængelse af afslutningsdebatten. I begyndelsen af juni. Jeg er ikke i besiddelse af den. Jeg husker tydeligt at jeg læser den. Der ligger den så, da jeg kommer hjem fra ferie. Der var ideer til hvad jeg kunne kaste mig over«, siger Jan Kjærgaard.

»Der stod "Så kom det så langt med Helle og skat. Jan Kjærgaard kan du huske at du op til valget 2007 skrev fortræffeligt artikel med HTS og Stephen Kinnocks skatteforhold."
Han vedlægger artikler artiklen i PDF Jeg spurgte dengang hvordan hun havde det med at Kinnock ikke betalte skat i DK. Han sagde at han betalte sin skat.«

0 Kommentarer