Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
15:37 14.11.2022 Anna Sol Jørgensen

Spillerforeningen får gammel kending som kommunikationsdirektør

Spillerforeningen får gammel kending som kommunikationsdirektør

Jesper Sunesen/Spillerforeningen

Magnus Hviid rykker tilbage til Spillerforeningen, denne gang i en nyoprettet stilling som kommunikationsdirektør, hvor han skal stå i spidsen for kommunikation og presse.

Kommunikationsdirektøren kommer til Spillerforeningen fra en stilling som kommunikationschef  i Aller Media gennem fem år.

I tre år – mellem 2014 og 2017 – var Magnus Hviid ansat i en stilling som kommunikationschef for Spillerforeningen, der repræsenterer professionelle fodboldspillere.

”Spillerforeningen har gang i en fantastisk udvikling og vigtige initiativer for sporten og spillerne, som jeg har fulgt fra sidelinjen de seneste fem år, og som jeg nu glæder mig til igen at blive en del af og kunne bidrage til. Det er et virkelig stærkt hold og en masse både velkendte og nye ansigter, som jeg ser frem til at arbejde sammen med, både i Spillerforeningen og på tværs af fodboldbranchen,” siger Magnus Hviid i pressemeddelelsen.

Samtidig med at Magnus Hviid træder ind i Spillerforeningen, forlader den nuværende presse- og kommunikationschef, Martin Dons, butikken den 30. november.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder