Spild af tid

Jeg nærmer mig de 60 og blev i den anledning inviteret til et informationsmøde om efterløn og pension.

Jeg nærmer mig de 60 og blev i den anledning inviteret til et informationsmøde om efterløn og pension.

Heldigvis blev jeg forhindret i at deltage den dag, jeg havde aftalt, men en kollega tog den lange vej fra Nykøbing F til København og tilbage, hvorefter jeg sendte følgende afbud til arrangørerne:
"Efter at have fået referat af et tilsvarende møde, melder jeg hermed afbud. Livet er for kort til, at jeg vil bruge mange timer og penge på en rejse til et powerpointforedrag, som jeg selv kan lave med informationer fra internettet – uanset om der gives gratis snitter bagefter."

Til alle andre, der som jeg forventer en individuel vurdering af muligheder/privatøkonomi, må jeg advare om, at noget sådant absolut ikke gives!

Man burde vel egentlig kræve noget af sit kontingent tilbage?

-Kjeld Kürstein,redaktionssekretær, Lolland-Falsters Folketidende

SVAR. Kære Kjeld Kürstein. Jeg er ked af, at du ikke har fundet det relevant at deltage i vores informationsmøde om efterløn. Møderækken har ellers stor succes i hele landet, hvor hundreder af medlemmer af AJKS dukker op og føler sig godt og grundigt informeret om deres muligheder med de nye efterlønsregler. Hvis du selv kan og vil finde informationerne på nettet, er det da fint. Men pas på, at du ikke mister nogle vigtige nuancer i det komplicerede lovstof. Det er a-kassens rådgivere eksperter i at formidle om, og skulle du have brug for det, er du stadig velkommen både til et møde og til at ringe ind til a-kasse.

– Linda Garlov, direktør i A-kassen for Journalistik, Kommunikation og Sprog

0 Kommentarer