Søs Serup lukker facebook-profil

Lars Løkke Rasmussens tidligere spindoktor Søs Marie Serup skrev på Facebook, at hun var "aldeles ligeglad med askeskyen". Nu er profilen væk.

Lars Løkke Rasmussens tidligere spindoktor Søs Marie Serup skrev på Facebook, at hun var "aldeles ligeglad med askeskyen". Nu er profilen væk.

Under klimatopmødet kaldte hun pressen for "sølle", fordi journalisterne ikke havde gennemskuet, at Lars Løkke Rasmussen var i gang med "en lille genistreg". Så klagede hun over, at vælgerne ikke var tilfredse med skattelettelserne og åbenbart var umulige at stille tilfredse.
Og i sidste uge kunne B.T. så afsløre, at Søs Marie Serup, Lars Løkke Rasmussens tidligere spindoktor og nu leder af Venstres Center for kommunikation og politik på Christiansborg, havde skrevet: "Er jeg den eneste, der er helt og aldeles ligeglad med den askesky???"
Nu er Facebook-profilen ifølge B.T. lukket. Kommentaren om vulkanskyen er dermed slettet – en vulkansky, der vel at mærke har stoppet flytrafikken i store dele af Europa, berørt tusindvis af danske rejsende og forventes at koste det danske samfund milliarder af kroner.
Søs Marie Serups ændrede indstillinger på Facebook betyder, at man ikke kan søge efter hende. Kun hendes venner kan finde profilen.

Opmærksomheden om Søs Marie Serups færden på Facebook kommer efter at en anden Venstremedarbejder, Ditte Okman, i marts kom i søgelyset, fordi hun havde kaldt en kioskdame på Christiansborg »fucked up og medicineret«. Den kommentar beklagede Søs Marie Serup og kaldte for »forfærdeligt pinlige«. Sagen førte til, at Venstre annoncerede, at partiet ville indføre en Facebookpolitik. Dengang henviste Søs Marie Serup til, at Venstre »ikke censurerer, hvad medarbejderne skriver på Facebook«, men at der ville være en grænse.
B.T. har i to dage forsøgt at få en kommentar fra Søs Marie Serup.

1 Kommentar

erik haaest
13. OKTOBER 2010
Re: Søs Serup lukker facebook-profil

Det ser sandelig ud til, at der virkelig bliver taget hånd om Danmarks og verdens problemer på Venstres ledende kontorer.
De fleste vil kunne finde vigtigere sager at beskæftige sit personale med.
Gud bevare Danmaark