Snart dages det, brødre – se Helle og Villys spindoktorer

Det kommende folketingsvalg udløser ikke blot et nyt regeringshold - rødt eller blåt - men vender måske også op og ned på, hvem der er personlig rådgiver og dermed spindoktor for de vigtigst

Det kommende folketingsvalg udløser ikke blot et nyt regeringshold – rødt eller blåt – men vender måske også op og ned på, hvem der er personlig rådgiver og dermed spindoktor for de vigtigste ministre, hvis Socialdemokratiet og SF kommer til magten. De vil være rekrutteret fra partiernes egne sekretariater og bagland – ikke fra pressen, som det ellers ofte har været kutyme. Det viser en undersøgelse, Journalisten har lavet.

Journalisten har også en opsigtsvækkende kommunikationshistorie fra Tunesien, hvor det såkaldt arabiske forår blev udløst. Vi er rejst til hovedstaden Tunis, hvor overgangsregeringen vil forsøge at bane vejen til demokrati ved at inddæmme utilfredsheden over ungdomsarbejdsløsheden. I det spil står de sociale medier højt, men spørgsmålet er, om den skeptiske og vrede tunesiske ungdom vil acceptere, at landets magthavere overtager de kanaler – Twitter og Facebook – der er blevet selve symbolet på revolutionen.

0 Kommentarer