Sladder om sladder

"Jeg har været chefredaktør for SE og HØR i tre måneder. For en måned siden var jeg overdommer i Miss Solskin konkurrencen på Kreta. Nu sidder jeg her i en journalistisk debat med Keld Heick som ordstyrer," lægger Henrik Qvortrup ud.

Med Keld Heick som glad kaptajn diskuterede Ken Richter, journalist på Billed-Bladet, Henrik Qvortrup, chefredaktør på SE og HØR, og Rud Koefoed, redaktør på Ekstra Bladet, hvordan de kan forbedre sladderen.

Diskussionen på FagFestival kom mest til at handle om, hvad Henrik Qvortrup vil gøre med det nøgenbillede af prins Henrik, han har liggende i skuffen.

På trods af, at han mener pressen er for mild over for de kongelige, har han ikke tænkt sig at trykke sit kongelige nøgenbillede.

Chefredaktøren mener kun, det er relevant at offentliggøre de kongelige eller politikerne i obskure situationer, hvis det er i modstrid med den politik, de fremfører.

Han vil desværre hverken be- eller afkræfte nogen af alle de rygter, der verserer om hans tidligere arbejdsgiver, statsminister Anders Fogh Rasmussen. Selv om han mener, sladder bør være mere pågående og kontant.

"Der er for mange krukker blandt de kendte. De burde takke ugebladene for deres popularitet, i stedet for at vende ryggen til," mener Henrik Qvortrup.

Ken Richters bud på bedre sladder er at afskaffe digteriet, som han især mener, de nytilkomne ugeblade benytter sig af.

Rud Koefoed undrede sig mest over, at journalister selv kan være så nærtagende.

"Det er mig en gåde, at journalister lægger sag an mod andre journalister. De kommer til at stå i vejen for sig selv," advarer Rud Koefoed.

 

0 Kommentarer