Skræddersyede Bastard-kurser til eliten

Bastard Film vil med sit nystiftede Bastard Academy tilbyde landets ledere af medievirksomheder muligheden for at tage ved lære af Bastard Films erfaringer.

Bastard Film vil med sit nystiftede Bastard Academy tilbyde landets ledere af medievirksomheder muligheden for at tage ved lære af Bastard Films erfaringer.

Bastard Film vil i samarbejde med Jacob Fenger fra InZoom tilbyde kurser i alt fra kritisk tv-journalistik, kreativ ledelse, håndtering af ideer og talenter til visuel kommunikation for virksomheder. Men det er ikke for alle og enhver.

»Det er os, der skræddersyr et bestemt produkt til de helt rigtige mennesker, som vi mener kan drage nytte af det, vi tilbyder. Så det er primært ledere, der måske er kørt fast i den kreative proces, eller som har svært ved at få den kritiske journalistik til at fungere,« siger direktør for Bastard Film, Søren Steen Jespersen.

Bastard Film har allerede sendt de først eksklusive invitationer med posten. Men det er dog ikke kun ledere, der skal på Bastards nye akademi.

»Vi vil også hive fat i nogle unge talenter, som kan få lov at gå gratis på vores kurser. Det kan de gamle så få lov at betale. Det er vigtigt, at der kommer nye til, som kan overtage og fremme den kritiske journalistik. Så vi vil også headhunte talentfulde folk, der er forholdsvis nye i branchen,« siger Søren Steen Jespersen.

Så kan I jo også ansætte dem bagefter?

»Det er jo det.«

2 Kommentarer

Jacob Fenger
17. AUGUST 2007
Bastard Academy

 Hej Pernille. Bare rolig - der bliver tale om forskellige kurser. kh Jacob

Pernille Garde
17. AUGUST 2007
Bastard

Så kan de også tjene penge på det... men hvilke ledere gider at være på kursus  (og betale kassen for det) med unge up-commings...?

Kys fra P.

data_usage
chevron_left
chevron_right