Skoleleder lettet efter tur i mediemøllen

"Det var overordnet set en god oplevelse, men det er fint, det er slut," siger skoleleder Kenneth Christoffersen efter programmet "Myginds Mission" på DR

Skoleleder Kenneth Christoffersen fra Hyltebjerg Skole er lettet. Det sidste filmhold har pakket og forladt skolen. Alt i alt er skolelederen tilfreds med skolens deltagelse i DR-programmet "Myginds Mission".

Det har alt i alt været en god oplevelse, skriver Vanløse Bladet.

"Det har selvfølgelig været lidt anstrengende at have et filmhold på besøg i så lang tid, men jeg synes, vi er landet fint," siger Kenneth Christoffersen til Vanløse Bladet.

 

Misvisende scene

Den sidste udsendelse er netop blevet sendt. Optagelserne fandt sted i oktober sidste år.

Skolelederen er ked af, at Peter Mygind og DR i et afsnit skarpvinklede en episode. Programmet præsenterede en situation, hvor ingen lærere ville spise frokost med Peter Mygind. Den scene blev der skrevet en del om efterfølgende, men både skolen og Peter Mygind er enige om, at scenen var en skarpvinkling og misvisende, skriver Vanløse Bladet.

"Vi var forberedt på, at der ville komme en masse opmærksomhed omkring skolen, men den episode var dum. Det var misvisende og synd, at det tog fokus fra det gode, der var i gang," siger skoleleder Kenneth Christoffersen, som også undervejs måtte tackle lærernes bekymring for, hvordan de og eleverne ville blive fremstillet.

Det har altså været spændende at være på besøg i familien Danmarks stuer, men det gør ikke noget, at normaliteten er ved at vende tilbage på skolen.

"Det var overordnet set en god oplevelse, men det er fint, det er slut," siger Kenneth Christoffersen.

0 Kommentarer