Simon Andersen bliver nyhedschef på Radio24syv

Simon Andersen skal være nyhedschef på Radio24syv og forlader BT. "Radioen er spillevende, original, debatskabende og ofte sært finurlig og overraskende," udtaler han

BT's nyhedschef, Simon Andersen, skal nu være nyhedschef på Radio24syv.

Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

"Radio24syv har opnået en flot position, men vi har mod på meget mere, og Simon Andersen er den helt rigtige nyhedschef, når opgaven er at skærpe nyhedsprofilen og udvikle vores morgenprogram, siger Radio24syvs direktør og chefredaktør, Jørgen Ramskov, i meddelelsen.

Simon Andersen kommer sammen med magasinchef Sara Bro Sæhl til at udgøre den nye ledelse af Radio24syvs nyhedsafdeling, som består af cirka 35 journalistiske medarbejdere.

"Radio24Syv har imponerende på kun to et halvt år vist sig som et markant og nyskabende tilbud til de mange tusinde danskere, der elsker taleradio. Radioen er spillevende, original, debatskabende og ofte sært finurlig og overraskende. Den har for længst sat nye standarder. Jeg glæder mig til at være med til at gøre radioen endnu stærkere på nyhedsområdet," udtaler Simon Andersen i meddelelsen.

Han tilføjer, at Radio24syvs morgenprogram skal "være det foretrukne valg for de mange, der ønsker, at deres dag skal begynde med engageret og levende radio med nyheder, indsigt, samfund, debat og politik".

Simon Andersen tiltræder 15. august. Han erstatter Jan Bjarke Mindegaard, der forlod Radio24syv for at blive nyhedschef på tv2.dk.

[[nid:31447]]

1 Kommentar

Ingrid Uma
22. MAJ 2014
trist at Simon Andersen
trist at Simon Andersen bliver nyhedschef på radio24syv

https://journalisten.dk/redaktoeren-det-hele
https://journalisten.dk/de-bedre-vidende

Simon Andersen kan finde alt det han ønsker på "nettet"
http://torrentz.eu/search?f=Simon+Andersen+forsvarets+oversaettelse
http://torrentz.eu/search?f=Simon+Andersen+radio24syv