Sidste frist for onlinebilletter til Kravling

Det er i dag sidste chance for at købe online-billet til forårets største mediefest - Kravling '10, der foregår på Docken. De resterende billetter sælges kontant i døren.

Det er i dag sidste chance for at købe online-billet til forårets største mediefest – Kravling '10, der foregår på Docken. De resterende billetter sælges kontant i døren.

Hvis du ønsker at være med til årets Kravlingfest, er sidste chance for tilmelding online i aften. Kravlingfesten er de journaliststuderendes pendant til Cavlingprisen, men omfatter også foto – desuden er afterpartyet noget sjovere end pindemadderne efter Cavlinguddelingen.

Arrangørerne af Kravling '10 har lige nu ikke det eksakte tal for, hvor mange billetter der er solgt. Men ifølge PR-ansvarlig David Wedege ligger det nok på 200-300 billetter.

Festen finder i år sted på Docken i Københavns Nordhavn, som har plads til 750 personer. Men arrangørerne er ikke i panik.
»Vi har solgt nok billetter, men kan sagtens sælge flere,« siger David Wedege, der understreger, at man også vil kunne købe billetter mod kontant betaling ved indgangen på fredag.
Sidste år blev der udsolgt i Pressen i Politikens Hus, fordi mange gæster købte billet i døren. (Se her reportage fra festen sidste år.)

Ifølge David Wedege er Kravling ikke kun for studerende på journalistuddannelserne. Andre med pressekort er velkomne.

»Hvis man interesserer sig for hvad de journaliststuderende kan, så skal man komme og overvære prisuddeling og høre dommernes vurdering af de nominerede. Desuden er der en fed fest bagefter – og hvem kan ikke tiltrækkes af det?«.

Køb din billet online i dag 
Du kan se listen over Kravlingnominerede her

0 Kommentarer