Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:14 25.02.2022 Jakob Albrecht

Sidste dag for JP/Politikens ”smiling killer”

Sidste dag for JP/Politikens ”smiling killer”

Lars Munch stopper som bestyrelsesformand i JP/Politiken. Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Efter otte år i spidsen for bestyrelsen i JP/Politikens Hus træder Lars Munch ud og bliver formand for Politiken Fonden.
Tidligere kolleger ser for sig, at han på sin nye post vil suge mere indflydelse til sig, end det hidtil er tilfaldet stillingen.

”Der hvor Lars er, der er magten,” siger Poul Madsen, tidl. chefredaktør på Ekstra Bladet.

Det skriver Mediawatch.

Lars Munch, der også bliver kaldt JP/Politikens ”smiling killer” for sin venlige, men kontante ledelsesstil, har været en del af JP/Politikens Hus i mere end 20 år og står nu over for et skifte, han ikke selv har bedt om.

For et år siden stod det klart, at Jyllands-Postens Fond – den ene af mediehusets to ejere – ønskede en udskiftning på formandsposten i JP/Politikens Hus efter otte år med Lars Munch.

Ny formand bliver den tidligere forsvarschef Peter Bartram.

Formandskasketten skifter formelt hoved 25. februar, hvor der er generalforsamling i JP/Politikens Hus. Cirka tre uger senere, 17. marts, bliver Lars Munch til gengæld sat ind som formand for både Politiken Holding og Politiken Fonden, som siden fusionen mellem Jyllands-Posten og Politikens Hus i 2003 har ejet den anden halvdel af mediekoncernen.

SENESTE NYT

Flere nyheder