Sidney Lee: »Jo mere jeg er i medierne, jo flere penge tjener jeg«

VIDEO: Til premieren på den italienske dokumentarfilm 'Videocracy' - der udstiller den rådne italienske tv-verden - fik Journalisten.dk en snak med Sidney Lee om hans karriere, og om hvorfor han er blevet berømt uden at kunne noget.

VIDEO: Til premieren på den italienske dokumentarfilm 'Videocracy' – der udstiller den rådne italienske tv-verden – fik Journalisten.dk en snak med Sidney Lee om hans karriere, og om hvorfor han er blevet berømt uden at kunne noget.

 

Dokumentarfilmen 'Videocracy' kan i øvrigt ses på DR's hjemmeside for dokumentarprogrammer.

4 Kommentarer

Jens Nielsen
4. NOVEMBER 2010
Re: Sidney Lee: »Jo mere jeg er i medierne, jo flere penge ..

Det er meget meget dumt af journalister og medier at de spilder knappe journalistressourcer, penge og borgernes tid på at promovere et så frastødende og rendyrket kommercielt fænomen.

Når det drejer sig om seriøse virksomheder, er der ingen grænser for, hvor hysterisk bange man er for at gavne nogen kommercielt. Men man må jo spørge, hvem der der klogest at the end of the day - journalisterne eller Sidney Lee.

Heino Holstein
4. NOVEMBER 2010
Re: Sidney Lee: »Jo mere jeg er i medierne, jo flere penge tjene

Journalister er jo ikke en pind bedre end reality stjerner. Jeres slags ser ligesåvel ned på det at have et mellemklasses arbejde.

 

Nels Sørensen
15. OKTOBER 2010
Re: Sidney Lee?
… og i sidste uge brugte Lasse Jensen halvdelen af sin sendetid i "Mennesker og medier" på en snak med en anden "kendt for at være kendt"-person: "Amalie"!

Hvis der her er tale om et væsentlighedskriterie, er det undsluppet min opmærksomhed.
Joanna Vallentin
15. OKTOBER 2010
Sidney Lee?

Erik Gandinis dokumentar viser, at én mand kan forføre en hel nation med nøgne damer og drømmen om berømmelse. Det er særdeles tankevækkende og godt stof til en relevant debat om magt og mediernes rolle i samfundet. Derfor undrer det mig også, atJournalisten giver mikrofonen til en fyr som Sidney Lee. En kendis der tydeligvis ikke har noget klogt at sige om Silvio Berlusconis videokratiske revolution. I indslaget bliver realitystjernen spurgt om, hvorfor journalister bliver ved med at finde Sidney Lee interessant. Hvad er journalistens eget svar mon?