Selskab bag Nyhedsavisen i spil igen

Islandske 365 Media, der stod bag Nyhedsavisen, er angiveligt ved at blive købt af Baugur. Planen er at få fingre i gratisavisen Fréttablaðið, som ellers var tænkt fusioneret med Islands anden store avis, Morgunblaðið.

Islandske 365 Media, der stod bag Nyhedsavisen, er angiveligt ved at blive købt af Baugur. Planen er at få fingre i gratisavisen Fréttablaðið, som ellers var tænkt fusioneret med Islands anden store avis, Morgunblaðið. Det er Morgunblaðið, der i dag bringer historien.

Heraf fremgår det, at den entreprenante islænding Jón Ásgeir Jóhannesson, som er formand for Baugur Group, er parat til at købe Fréttablaðið via sit selskab Raudsol.

Indtil for ganske nylig gik der ellers meldinger i en helt anden retning.

I midten af oktober kunne IceNews.is således meddele, at der var lagt op til at fusionere de to alt dominerende aviser på Island.

Morgunblaðið og Fréttablaðið, der historisk set har været i direkte konkurrence med hinanden, stod til at blive fusioneret.

Men dette er åbenbart nu ikke længere tilfældet.

I stedet synes Media 365 at have opgivet fusionen og på vej til at blive overtaget af Raudsol, som med Jón Ásgeir Jóhannesson som ejer er beslægtet Baugur og dermed også stormagasinet Magasin i Danmark.

0 Kommentarer