Seidenfadens afløser er ikke på trapperne

Politiken har besluttet, at der skal gå en periode, før man ansætter en ny chefredaktør, men til efteråret skal der gerne være et navn på plads.

Politiken har besluttet, at der skal gå en periode, før man ansætter en ny chefredaktør, men til efteråret skal der gerne være et navn på plads.

Dagbladet Politiken har indført en uofficiel sørge-periode i forhold til ansættelsen af en chefredaktør efter afdøde Tøger Seidenfaden. I Politiken torsdag fastslår JP/Politikens Hus' administrerende direktør, Lars Munch, at en afløser ikke er på trapperne.

»Da Tøger døde, besluttede vi, at der skulle gå en periode, før vi begyndte at se os om efter en ny redaktør. Også af hensyn til den kommende redaktør bør der være en vis afstand til Tøgers død,« siger Lars Munch.

Han siger dog samtidig, at man satser på at have en person klar inden efteråret.
I artiklen remses en række af de navne op, som på rygteplan har været på tale som kandidater til posten: Clement Kjersgaard, Martin Krasnik, Connie Hedegaard, Bo Lidegaard og Poul Erik Tøjner. Seneste skud på den stamme skulle være Henrik Bo Nielsen, administrerende direktør for Det Danske Filminstitut.

Men det er ikke en ny Tøger, som Politiken går efter.

»Tøger er kun produceret i ét eksemplar,« siger Lars Munch.

1 Kommentar

Bjarne Jørgensen
25. MARTS 2011
Re: Seidenfadens afløser er ikke på trapperne

Årets glædelige nyhed: "Tøger er kun produceret i et eksemplar"