search

Seerservice

En omfattende fodboldweekend med store kampe både her til lands og i udlandet er ved vejs ende. Med Silkeborg-OB som krøllen i aften.

En omfattende fodboldweekend med store kampe både her til lands og i udlandet er ved vejs ende. Med Silkeborg-OB som krøllen i aften.

Så derfor en hurtig service-blogpost med et overblik over de væsentligste kampes seertal til fri fortolkning. Altså, selvfølgelig byder jeg gerne lige ind med en kommentar eller to undervejs. Men ellers:

TV2 Sport
Lørdag: FC Nordsjælland – AGF: 70.000
Søndag: Thisted-Vejle (1. division) 42.000
HB Køge – Sønderjyske: 76.000

Lørdag klokken 17 er ofte en svær nød at knække. Topholdet AGF kunne måske nok have trukket en sjat mere. Det kunne Thisted mod Vejle fra Lerpytter Stadion sikkert ikke. Pæne tal på en 1. divisionskamp. Nedrykningskandidaterne HB Køge og Sønderjyske i bitter strid i dårlig TV-kulisse fra Herfølge Stadion er en sejtrækker.

TV3+
Søndag: FC København – Brøndby: 361.000

Nyklassiker og lokalderby med notorisk højt seertal. 361.000 på en kommerciel kanal er dog meget højt. Og ligeledes en højt såkaldt lead in, der fordoblede det normale seertal på Onside til 251.000.

6’eren
Lørdag: Real Madrid – Deportivo La Coruna: 47.000.
Vi var godt nok mange, der gerne lige ville tjekke det nye Real Madrid-mandskab ud. Måske vi nok havde regnet med at være endnu flere. Men lørdag kl. 20 er akkurat som kl. 17 ikke nem at danse med.

Canal 9
Tallene for Canal 9 er cirka-tal, da de ligger i totimersintervaller, men næppe varierer med med mere end plus minus 1.000

Lørdag: Bolton – Liverpool: 5.000
Manchester United – Arsenal: 8.000
Inter – Milan: 4.000
Søndag: Randers – EfB: 10.000
AaB-FC Midtjylland: 27.000
Valencia – Sevilla: 6.000

Ups, for en weekend. Vi taler om tre af de største klubber i England. Liverpool, United og Arsenal med enormt seerunderlag i Danmark. To af de tre store i Italien i indbyrdes opgør. Og et mindre positivt men langt under forventet udsving på AaB-FCM – efter sigende er Stofa stærk i Aalborg.

Kommentarer
0
Denne artikel er lukket for kommentarer.
keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen