Se og Hør bryder med Casper Christensen

Så fik SE og HØR nok af Casper Christensens comedy-selskab FunnyHaHa. Efter blot 3 mdr. er det slut med at lave satire for det kulørte ugeblad. Et par uheldige sager har gjort udslaget, siger chefredaktør Kim Henningsen.

Så fik SE og HØR nok af Casper Christensens comedy-selskab FunnyHaHa. Efter blot 3 mdr. er det slut med at lave satire for det kulørte ugeblad. Et par uheldige sager har gjort udslaget, siger chefredaktør Kim Henningsen.

I en pressemeddelese oplyser han, at det kan være svært for en kendt komiker og et nærgående ugeblad at have et så tæt forhold, som SE og HØR har haft til Casper Christensen.
"Jeg har meget stor respekt for at Casper turde gå i seng med fjenden og er rigtig tilfreds med det, hans FunnyHaHa-komikere har leveret til SE og HØR. Men jeg tror også, det er den rigtige beslutning, at vi nu går hver til sit," lyder det fra SE og HØRs chefredaktør.
Et af de indslag, som har gjort udslaget, var episoden, hvor sladderbladet udsatte kulturminister Uffe Elbæk for grove og homofobiske spørgsmål i forbindelse med en cirkuspremiere. 
»Det er så første gang, at en homoseksuel kulturminister skal i cirkus.« 
Og »Hvad glæder du dig mest til at se? Savsmuldet eller de unge artistdrenge.«
Sådan lød spørgsmålene i marts måned fra en af de udsendte fra FunnyHaHa-holdet til kulturminister Uffe Elbæk (R), da han skulle i cirkus med sin 85-årige mor, svigerdatter, barnebarn og kæreste.

Og allerede den gang erklærede Kim Henningsen, at det var "under lavmålet".

"Der er kun én ting at sige: Det er ikke godt nok. Der er ingen der skal finde sig i det, som Uffe blev udsat for i går, og der er ingen, der arbejder for SE og HØR, der skal opføre sig sådan. Grænsen mellem skarp satire og dårlig smag er hårfin og pågældende komiker ramte ved siden af skiven i går. Vi er glade for samarbejdet med FunnyHaHa, men fremover vil de ikke optræde på vegne af SE og HØR ved offentlige arrangementer," skrev Kim Henningsen i den anledning.

Nu er hele samarbejdet så slut. Tre mdr. holdt prøveægteskabet, der blev lanceret af Kim Henningsen med brask og bram. Om bruddet siger Casper Christensen i pressemeddelelsen:

"SE og HØR har altid været en del af mit voksne liv, hvilket bestemt ikke altid har været frivilligt. Jeg indgik samarbejdet med Se og Hør med intentionen om at få drejet bladet over i en humoristisk retning. Jeg håber på, at sladderjournalistikken kan blive ved med at handle om kendte – men hellere med et glimt i øjet end en telelinse i busken. Om det lykkes, må fremtiden vise. Men bare rolig: SE og HØRs læsere skal nok ikke regne med, at jeg forsvinder helt fra bladets farverige sider fremover," er meldingen fra Casper Christensen.

Satirepolitiet fortsætter i øvrigt i SE og HØR, trods bruddet med FunnyHaHa

9 Kommentarer

Bjarke Hansen
16. APRIL 2012
Re: Se og Hør bryder med Casper Christensen
Det virker som om at C.C. gik i stå i sit hovede da han var teen-ager, med den "Se hvor sej jeg er, jeg tør skide på enhver form for anstændighed" attityde.
Bjarke Hansen
16. APRIL 2012
Re: Se og Hør bryder med Casper Christensen

C.C. kan kun få folk til at grine ved at være respektløs og ondskabsfuld. Han lefler konstant for den laveste fællesnævner

Og når man, som jeg, har oplevet C.C.  ved Burger King på Strøget overfuse en Skolepige, der med beundring i øjnene bad ham om en autograf, ved at brøle hende ind i hovedet "Skrid din lede Junkie!!". 

 Så kan nogen måske blive i tvivl om det var et udslag af mandens bizarre humor, eller om han bare er et ganske ualmindeligt dumt svin. 

Jeg hælder til det sidste. For jeg så også en knust skolepige med tårerene ned ad kinderne.

 

Jesper Grunwald
15. APRIL 2012
Re: Se og Hør bryder med Casper Christensen

Tillad mig at henvise til følgende, opfølgende indlæg/kommentar på min blog om Casper Christensen A/S under rekonstruktion:

"...Pænt var det ikke, da “humoristerne” bag satirepolitiet – Chrisensen-datterselskabet FunnyHAHA – stillede kulturministeren det uartige spørgsmål til en cirkuspremiere: “…Hvad glæder du dig mest til at se? Savsmuldet eller de unge artistdrenge..”. Morsomt? – Åh, Herre Gud!. – Homofobisk som for 20 år siden. Og reaktionært som i 50′erne.
Det lod sig ikke gøre at forene SE&HØRS behov for at finde en overlevelse og guld til trækkerdrengene fra FunnyHAHA.

Flirten er slut, fortæller Mediawatch og fagbladet “Journalisten”. I følge sidstnævnte udtale SE&HØRS chefredaktør i et pludseligt anfald af bondeanger:
“…Der er kun én ting at sige: Det er ikke godt nok. Der er ingen der skal finde sig i det, som Uffe blev udsat for i går, og der er ingen, der arbejder for SE og HØR, der skal opføre sig sådan. Grænsen mellem skarp satire og dårlig smag er hårfin og pågældende komiker ramte ved siden af skiven …”.

Hverken “Journalisten”s eller mine prioritering af ressourcer er store nok til at kontakte chefredaktøren for det opfølgende spørgsmål, som ligger lige på tungen:
- Hvad fanden havde du forestillet dig?

Bjarke Hansen
15. APRIL 2012
Re: Se og Hør bryder med Casper Christensen
Jamen, men fjolset er jo overalt, og ikke kun på TV ;-)
michael matthiesen
15. APRIL 2012
Re: Se og Hør bryder med Casper Christensen
Man behøver slet ikke at krumme tæer. Gør som mig. Sluk for fjernsynet når han toner frem.

Flere