Se og Hør: Annis »rockerven« overfaldt os

Den danske kendis Anni Fønsby pudsede et »skaldet muskelbundt« på en journalist og en fotograf fra Se og Hør på en restaurant i Tyrkiet. Det endte ifølge ugebladet med knytnæveslag og vold. Qvortrup får ikke kolde fødder.

Den danske kendis Anni Fønsby pudsede et »skaldet muskelbundt« på en journalist og en fotograf fra Se og Hør på en restaurant i Tyrkiet. Det endte ifølge ugebladet med knytnæveslag og vold. Qvortrup får ikke kolde fødder.

En høflig henvendelse fra Se og Hør endte voldeligt i går onsdag. En af ugebladets udsendte journalister opdagede Anni Brinch Fønsby, kendt fra doku-soapen »Erik og Anni goes to Hollywood«, på en restaurant, hvor hun spiste med en ven og tre lokale. Det skriver ugebladet på sin hjemmeside.

Anni Brinch Fønsby er på forsiden af dagens udgave af Se og Hør med overskriften »Anni løjet syg – fløjet sydpå«. Formentlig i den kontekst spurgte journalisten, om hun ville tale med ham. Og det var her, ifølge Se og Hør, at Anni Brinch Fønsby gjorde tegn til en »rockerven« ved bordet, der angreb Se og Hørs journalist og slog ham »i jorden«.

Det »skaldede muskelbundt« gik herefter videre til Se og Hørs fotograf, der fik vredet armen om. Da ugebladets to udsendte flygtede ud på restaurantens parkeringsplads, fulgte fyren efter dem. Her smadrede han fotografens mobiltelefon mod asfalten og sluttede af med at sige, at de skulle »skride ad helvede til.«

Chefredaktør på Se og Hør Henrik Qvortrup er chokeret, men har ikke kolde fødder.

»Jeg er meget rystet. Jeg har sagt til mine medarbejdere, at de fortsat skal gå efter historien, men at de skal passe på sig selv. Der er ingen historier, der er værd at sætte livet på spil for,« siger han på Se og Hørs hjemmeside.

Journalisten.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Anni Brinch Fønsby.

1 Kommentar

Erik Petersen
16. MAJ 2008
Flot spin, dårlig journalistik

"En høflig henvendelse fra Se og Hør endte voldeligt i går onsdag. En af ugebladets udsendte journalister opdagede Anni Brinch Fønsby, kendt fra doku-soapen »Erik og Anni goes to Hollywood«, på en restaurant, hvor hun spiste med en ven og tre lokale."

Læsere af Journalisten kan dog godt læse dette som: "Kvinden var blevet forfulgt hele vejen til Tyrkiet af Se&Hørs journalist og fotograf". Der var intet tilfældigt i mødet."

"Journalisten.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Anni Brinch Fønsby." er også til at dekode for Journalister. "Andreas ville enten gerne fremstå som rigtig journalist (der tjekker med begge parter). Eller også ville han tale med Anni, så han havde noget at fortælle sine venner."

Prøv at læse
https://journalisten.dk/flot-spin-darlig-journalistik

Den er rigtig, rigtig god når ambitionerne bliver for lave.