Sandy French ny kommunikationschef i Justitsministeriet

Ekstra Bladets tidligere politiske redaktør Sandy French bliver ny kommunikationschef i Justitsministeriet. Det viser et opslag på ministeriets website. (Opdateret).

Ekstra Bladets tidligere politiske redaktør Sandy French bliver ny kommunikationschef i Justitsministeriet. Det viser et opslag på ministeriets website. (Opdateret).


Til Journalisten.dk siger Sandy French:
»Jeg sendte en ansøgning og var til samtale mandag. Mere ønsker jeg ikke at sige om det«.

Ifølge Ekstra Bladet begyndte Sandy French jobbet som rådgiver for justitsminister Brian Mikkelsen (K) allerede tirsdag til trods for, at ansøgningsfristen udløb mandag, og dermed blev 29 ansøgere reelt snydt for muligheden for at få stillingen.

 Hvad er din kommentar til den påstand?

»Det har jeg sådan set ingen kommentar til«.

2 Kommentarer

Michael Bjørnbak Martensen
19. FEBRUAR 2009
Re: Sandy French ny kommunikationschef i Justitsministeriet

Jeg har tidligere kritiseret, at Journalisten brugte enorme ressourcer på dagbladenes forretningsmodeller, hvor journalistik jo handler om indholdet. 

Jeg ser heller ikke meget til forhold til fleksjob, efteruddannelse, arbejdsmijø, pensionsordninger, freelancere, illustratorer, .. ja man akn blive ved. 

Måske skal vi have et fagblad mere - for annoncørerne elsker jo den nuværende linie.

Kurt Johansen
19. FEBRUAR 2009
Re: Sandy French ny kommunikationschef i Justitsministeriet

 

Jfr. interview med Jakob Elkjær, er fagbladet Journalistens målgruppe; Folk, der beskæftiger sig kritisk med formidling:

http://www.kommunikationsforum.dk/?articleid=12486 

- hvor er den kritiske vinkel på dagens jobskifter for Sandy French, Gorm Essing Flyvholm og Kasper Haugaard? - generelt er Journalistens iver efter at beskæftige sig meget omkring medielederes jobskifter, strategier, visioner etc, så omfattende, at jeg har mødt flere kollegaer, som ikke mere kalder Journalisten for Journalisten, men for CHEF-NYT :-)

- og hvorfor kan der i vores fagblad ikke laves journalistik i og omkring medlemmer, som måske ikke lige beskæftiger sig direkte med kritisk formidling. Det er vel et fagblads journalistiske opgave at beskæftige sig med sine medlemmer, uanset hvad medlemmerne laver og hvor de arbejder. Og den gode journalistiske historie eksisterer vel reelt lige så godt blandt fx grafiske medlemmer ansat i reklamebureauer, som blandt kritisk arbejdende journalister ansat i DR. 

Når DJ gerne vil have medlemmer, som er så spredt som de er - er det vel fagbladets opgave at holde sig beskæftiget med (gode) journalistiske historier i og omkring alle sine medlemmer. Også selv om en historie ikke har "principiel journalistisk relevans", som Eljkær mener alle artikler i Journalisten skal indeholde.