Sag om ytringsfrihed i Radionævn

    HASTESAG. Radio Holger, lokal radiostation i København ejet af Kaj Vilhelmsen, er sat på dagsordenen på næste møde i det centrale Radio- og tv-nævn. Den 16. august tager nævnet stilling til, om Radio Holger skal have inddraget sin sendetilladelse, fordi stationen har opfordret til at fordrive alle muslimer fra Europa og om nødvendigt slå dem ihjel.

HASTESAG. Radio Holger, lokal radiostation i København ejet af Kaj Vilhelmsen, er sat på dagsordenen på næste møde i det centrale Radio- og tv-nævn.

Den 16. august tager nævnet stilling til, om Radio Holger skal have inddraget sin sendetilladelse, fordi stationen har opfordret til at fordrive alle muslimer fra Europa og om nødvendigt slå dem ihjel.

Nævnets formand, Christian Scherfig, siger til Ritzau, at sagen er så alvorlig, at det centrale nævn har besluttet at tage den op ekstraordinært – frem for at vente på, at sagen først vurderes af det lokale radio- og tv-nævn i København.

»For at få en effektiv og fornuftig sagsbehandlingstid, kan vi lige så godt behandle den først som sidst,« siger Christian Scherfig.

0 Kommentarer