search

Sådan bruger du Journalisten.dk 1

Hjælpetekster er jo en falliterklæring, når det drejer sig om brugervenlighed. Så jeg kalder denne serie en guide til brugen af Journalisten.dk.

Hjælpetekster er jo en falliterklæring, når det drejer sig om brugervenlighed. Så jeg kalder denne serie en guide til brugen af Journalisten.dk.

Jeg håber selvfølgelig, at guiden er helt unødvendig, og at ingen vil læse den.

I dag ser vi nærmere på øverste venstre hjørne:

Logo

 Logoet virker på alle andre sider end forsiden som et link til forsiden.

Vi diskuterede længe, om den meget alternative placering af menuen "Kontakt/Sitemap/RSS" er hensigtsmæssig. Normalt placerer man den i nærheden af søgefeltet, og man kan også diskutere, om menuen nu har fået en for prominent placering.

Foreløbig tyder klikraterne nu ikke på, at placeringen irriterer folk.

Kontakt-siden finder man  en formular, hvor man kan indsende en mail til journalisten@journalisten.dk. Når jeg har skrevet dette indlæg, vil jeg oprette en lille boks med vores adresse og telefonnumre og vise den på siden.

Under Sitemap finder man en gigantisk liste over alt indholdet på webstedet inddelt efter nøgleord. Den virker ikke efter hensigten endnu – er på to do-listen.

Det tredje og sidste menupunkt har jeg på lidt længere sigt store forhåbninger til.

RSS er genialt. Men kun ganske få af vores besøgende har foreløbig benyttet sig af muligheden for at abonnere på vores feed. Læs vores blogguide for journalister og vores guide til Bloglines.com, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan man på en meget nem måde kan overskue opdateringerne på mange websteder med et enkelt blik. 

 

 

Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen