search

Så vil Ekstra Bladet lave tv…

Bladene springer ud, og det samme gør Ekstra Bladet, der har åbnet en hjemmeside dedikeret til bl.a. aktuelle nyhedsindslag. 

Bladene springer ud, og det samme gør Ekstra Bladet, der har åbnet en hjemmeside dedikeret til bl.a. aktuelle nyhedsindslag. 

Business.dk: Ekstra Bladet satser på TV:  "Ekstra Bladet er sprunget med på den digitale tv-bølge og sender for første gang eget produceret TV på siden ekstrabladet.tv."
Dermed blev Ekstra Bladet den første avis, der tør satse på online tv. Men Ekstra Bladet er ikke den første avis, der satser på journalistiske tv-produktioner. Nordjyske Medier og Sjællandske Medier har begge en 24-timers nyhedskanal, det formidler regionale nyheder.
Nu vil nogen jo sige: "Vent – Jyllands Posten og Politken har da også videoklip på deres hjemmeside". Og ja, det har de, men indslagene er i en så ringe kvalitet, at jeg ikke tør bruge ordet "satse". De to avisers brug af video virker ligegyldig og overfladisk.
Som journaliststuderende og medieforbruger er jeg spændt på, om og hvordan ekstrabladet.tv vil ændre det danske mediebillede.
Kommentarer
0

Husk at skrive dit fulde navn og en gyldig mail-adresse i felterne ovenfor, ellers vil din kommentar blive fjernet. Du kan se Journalistens regler for kommentarer her.
Tak fordi du deltager i debatten!

keyboard_arrow_up
Tilbage til toppen