Så åbnes der for tilmelding til Fagfestival 08

Jan Gintberg og Troels Mylenberg kommer. Det samme gør Anne Knudsen, Simi Jan og Joachim Ladefoged. Og nu kan du også tilmelde dig årets Fagfestival.

Jan Gintberg og Troels Mylenberg kommer. Det samme gør Anne Knudsen, Simi Jan og Joachim Ladefoged. Og nu kan du også tilmelde dig årets Fagfestival.

Her til formiddag er der således åbnet for tilmeldinger til "Fagfestival 2008 – mediemarked for mediemennesker", som i år finder sted den 9. og 10. november i Odense Kongres Center.

Der er tale om det største festivalprogram nogensinde med næsten 90 sessioner, 185 medvirkende og over 1400 deltagere. Og indholdet af de knap 90 sessioner kan du læse her.

Ønsker du plads, så kan det være en god ide at tilmelde dig med det samme. Rundt regnet er der nemlig 'kun' plads til cirka hver 10. medlem af Dansk Journalistforbund. Desuden kan alle andre også tilmelde sig, hvorfor Fagfestival har en tendens til hurtigt at blive overtegnet.

Al tilmelding foregår via www.fagfestival.dk, hvor du blot skal klikke på tilmelding. Her kan du også se det omfattende program samt tilmelde dig Fagfestivalens nyhedsbrev.

Prisen for at deltage er:
• 1.400,- kr. for medlemmer af DJ  
•    700,- kr. for ledige, studerende, pensionister og efterlønnere, der er medlemmer af DJ    
• 5.000,- kr. for ikke-medlemmer 

Der er dog prisnedslag for medlemmer af Dansk Kommunikationsforening (3.500 kr.) og for ansatte på DRRB-bureauer (4.000 kr.).

Medlemmer af DJ har endvidere mulighed for at købe såkaldte dagsbilletter:
• Dagsbillet søndag inkl. middag og aftenprogram kr. 700.-
• Dagsbillet mandag kr. 400.-

 

 

 

0 Kommentarer