Rose kræver bånd fremlagt

BEVIS. Jyllands-Postens kulturredaktør, Flemming Rose, opfordrer den tidligere JP-medarbejder Marianne Juhl til at fremlægge en båndoptagelse af en personlig samtale på hans kontor. I det seneste nummer af Journalisten gav Marianne Juhl udtryk for, at hun var blevet udsat for en 'politisk udrensning' i kølvandet på Flemming Roses overtagelse af jobbet som redaktør.Marianne Juhl henviste blandt andet til følgende replikskifte i en samtale:

BEVIS. Jyllands-Postens kulturredaktør, Flemming Rose, opfordrer den tidligere JP-medarbejder Marianne Juhl til at fremlægge en båndoptagelse af en personlig samtale på hans kontor. I det seneste nummer af Journalisten gav Marianne Juhl udtryk for, at hun var blevet udsat for en 'politisk udrensning' i kølvandet på Flemming Roses overtagelse af jobbet som redaktør.

Marianne Juhl henviste blandt andet til følgende replikskifte i en samtale:

»Synes du selv, at du mentalt hører til på Jyllands-Posten?« spørger Flemming Rose.

»Hvad mener du med mentalt?« spørger Marianne Juhl derefter.

Flemming Rose afviser Marianne Juhls udlægning af samtalen og siger, at han spurgte Marianne Juhl, om hun var 'mentalt til stede på avisen'.

»Der har på intet tidspunkt været tale om, at jeg har været politisk uenig med Marianne Juhl. Men hun har flere gange optrådt stærkt ukollegialt, og det har jeg påtalt,« siger Flemming Rose.

Marianne Juhl sagde til Journalisten, at hun havde en båndoptager med til samtalen, fordi der på dette tidspunkt ikke var en tillidsmand på avisens kontor i København.

»Hvis Marianne Juhl synes, det er pinligt at afspille hele båndet, kan hun jo nøjes med at afspille replikskiftet og den sammenhæng, som det er fremsat i,« siger Flemming Rose.

Marianne Juhl ønsker ikke at fremlægge båndet eller kommentere yderligere.

 

0 Kommentarer