Reimer Bo fratræder DR – ny aftale på vej

Først blev han fyret fra DR's nyhedsmagasin '21 Søndag'. Nu fratræder han endeligt. Nyt samarbejde med DR er dog på vej.

Først blev han fyret fra DR's nyhedsmagasin '21 Søndag'. Nu fratræder han endeligt. Nyt samarbejde med DR er dog på vej.

Så er det farvel og tak til Reimer Bo som fastansat i DR. Via DR's presse oplyses det i dag, at DR og Reimer Bo Christensen nu er blevet enige om, at "han fratræder sin stilling i DR".

Hvad det konkret indebærer er uvist, ligesom det ej heller oplyses, på hvilke betingelser fratrædelsen er sket.

Derimod fortæller DR, at det er aftalt, at Reimer Bo fortsat skal levere en række programmer til DR gennem sit firma, Reimer Bo Aps.  

"Det er endnu ikke endeligt på plads, hvilke programmer der bliver tale om. Det vil blive nærmere defineret i den kommende tid," skriver DR Presse.

Det er i øvrigt kun godt en måned siden, at Reimer Bo Christensen blev fyret som vært på DR's nyhedsmagasin '21 Søndag'.

Det skete efter massiv kritik af ham som studieværtSærligt det faktum, at Reimer Bo har tjent penge på at sælge et interview fra sit private firma til DR, alt imens han også fungerede som vært på 21 Søndag.

Med dagens beslutning om at sige endeligt farvel til Reimer Bo Christensen som fastansat kommer han nu til at arbejde for DR på samme måde, som det var tilfældet, før han blev studievært på '21 Søndag' den 29. august sidste år.

Dengang leverede han også en række programmer til DR1 gennem sit firma.

I en pressemeddelelse siger Reimer Bo Christensen: "Jeg er meget glad for den aftale, vi har indgået. Den peger fremad og åbner en række nye muligheder for mig og mit produktionsselskab."

DRs HR-direktør, Inger Kirk, udtaler: "Jeg er tilfreds med, at den nu er landet, og vi glæder os til at komme videre. Den aftale, der er indgået med Reimer Bo Christensen, bliver håndteret på linje med de aftaler, DR har med tilsvarende virksomheder".

 

0 Kommentarer