Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:21 27.06.2023 Sebastian Goos

Regnskab sår tvivl om Min By Medias fremtid

Mediehuset Min By Media, der står bag gratismedier som Migogaalborg.dk og Migogkbh.dk, er udfordret.

Det fremgår af årsregnskabet, hvor revisoren konstaterer, at der er væsentlig usikkerhed vedrørende fortsat drift af virksomheden.

Revisionen baserer konklusionen på et tab på godt 2,5 millioner kroner og en negativ egenkapital på 786.000 kroner. Det vil sige, at selskabets forpligtelser overstiger selskabets aktiver.

I regnskabet fremgår det også, at Min By Media har overtrådt selskabslovens regler om kapitaltab, da virksomheden har tabt over halvdelen af sin kapital:

”Ledelsen har ikke inden for selskabslovens tidsfrister sikret, at generalforsamlingen afholdes og redegjort for selskabets økonomiske stilling over for kapitalejerne,” bemærker revisoren.

Finans har talt med medstifter Michael Qureshi, der i en mail oplyser, at Min By Media har investeret i vækst på toplinjen og derfor har kalkuleret med et minus på bundlinjen, men at man er blevet ramt af inflation og en mulig ny finanskrise, der har bremset annoncemarkedet:

”Det blev vi stærkt påvirket af i efteråret,” siger han til Finans, hvor han også siger, at ejerkredsen har intentioner om at sikre den fortsatte drift.

 

SENESTE NYT

Flere nyheder