Regeringens medieudspil kommer først til maj

Først skulle det være kommet i januar. Så hed det marts måned. Og nu har Kulturministeriet endnu en gang udskudt regeringens medieudspil.

Først skulle det være kommet i januar. Så hed det marts måned. Og nu har Kulturministeriet endnu en gang udskudt regeringens medieudspil.

Efter forsinkelse på forsinkelse udskyder Kulturministeriet nu endnu en gang regeringens eget udspil til de kommende medieforhandlinger. Det skriver Børsen.

Som tidligere beskrevet på Journalisten.dk var det ellers planen, at det hele skulle have været klar i januar. Men den tidligere kulturminister Carina Christensen fik det aldrig klar, og så kom der pludselig en ministerrokade, der yderligere forsinkede processen.

I mellemtiden har Venstre dog lanceret deres eget forslag til helt ny medielovgivningn i Danmark. Og inden længe følger oppositionen, erfarer Journalisten.dk.

Hvornår regeringens udspil er klar er dog ikke helt sikkert.

"Regeringen forventer at offentliggøre sit oplæg til maj," lyder det i et skriftligt svar til Børsen, som uddyber:

"Per Stig møller er i gang med at sætte sig ind i de mange bidrag, der er modtaget på den tidligere ministers møder med de centrale aktører på medieområdet, og han er i gang med samtaler med parterne og de politiske partier".

De reelle forhandlinger ventes først at gå i gang, når udspillet foreligger.

0 Kommentarer