Redaktør forlader Ud & Se

Et af Danmarks mest læste blade Ud & Se skal have ny redaktør. Andreas Fugl Thøgersen har sagt sin stilling op efter knap fem år på DSB's magasin.

Et af Danmarks mest læste blade Ud & Se skal have ny redaktør. Andreas Fugl Thøgersen har sagt sin stilling op efter knap fem år på DSB's magasin.
Endnu ved Andreas Fugl Thøgersen ikke, hvad han skal beskæftige sig med, når han har gjort sine sidste numre af Ud & Se klar til tryk. Det vil tiden vise.

»Jeg har været her i knap fem år og har været rigtig glad for det. Det er helt frivilligt og er sket i al fredsommelighed. Det er nyt i den forstand, at jeg besluttede mig for, at jeg skulle noget andet. Jeg har ikke nogen konkrete planer. Jeg får at se, hvad der dukker op,« siger Andreas Fugl Thøgersen.

Hvornår han stopper helt præcist, ligger heller ikke fast endnu.

»Når jeg ikke kan sige, hvornår jeg stopper, er det, fordi vi har aftalt, at jeg laver de numre færdigt, som jeg allerede er i gang med, og laver en glidende overgang til det menneske, der engang skal overtage, når stillingen bliver slået op,« siger Andreas Fugl Thøgersen.

Det skræmmer ham ikke, at han ikke ved, hvad han skal lave fremover. Han er både åben over for at blive skrivende igen og over for at forsætte med at være redaktør på andre udgivelser.

»Hvis man skal gå og vente på, at man finder det rigtige job, kan man vente i lang tid. Når jeg har det sådan, at jeg føler, at det er blevet tid til at komme videre, så må jeg starte med at sige op og afslutte mit nuværende job på en god måde,« siger den afgående redaktør.

Kalenderen er dog ikke helt tom. Andreas Fugl Thøgersen har en aftale med forlaget Lindhardt og Ringhof om at være ghostwriter på en biografi.

0 Kommentarer