Redaktionel kurs

KOMMUNIKATION. Hvordan skal medlemmerne informeres om, hvad der foregår i Journalistforbundet - politisk såvel som administrativt? Og hvad er det for et fagblad, Dansk Journalistforbund skal udgive?Det skal hovedbestyrelsen udstikke retningslinjerne for.CFJE og Dicar (Center for analytisk journalistik) er gået i gang med at lave en læser- og kommunikationsundersøgelse for Journalistforbundet.

KOMMUNIKATION. Hvordan skal medlemmerne informeres om, hvad der foregår i Journalistforbundet – politisk såvel som administrativt? Og hvad er det for et fagblad, Dansk Journalistforbund skal udgive?

Det skal hovedbestyrelsen udstikke retningslinjerne for.

CFJE og Dicar (Center for analytisk journalistik) er gået i gang med at lave en læser- og kommunikationsundersøgelse for Journalistforbundet.

Planen er at stille omkring 600 medlemmer en lang række spørgsmål om Journalisten og forbundets kommunikation, resultatet af spørgeskemaundersøgelsen skal foreligge 1. april.

Det er planen, at hovedbestyrelsen i maj måned skal beslutte, både hvordan Journalistens redaktionelle kurs skal være, og hvordan forbundets kommunikation skal være.

»Når vi tager fat i den redaktionelle kurs nu, så er det, fordi den udstikkes af hovedbestyrelsen, der er bladets bestyrelse,« sagde Mogens Blicher Bjerregård.

Journalistforbundets formand lovede, at hovedbestyrelsen naturligvis vil inddrage resultaterne fra læser- og kommunikationsundersøgelsen i arbejdet.

0 Kommentarer