Rapport fra fronten og vi er sgu mærkelige

Sig ikke, at vi på Journalisten ikke også rapporterer ude fra den virkelige verden.

Sig ikke, at vi på Journalisten ikke også rapporterer ude fra den virkelige verden. Således var jeg på mission ved lokaljournalistikkens frontlinje i mandags – sammen med de lokale krigere fra Fyns Amts Avis. (FAA)

Nærmere bestemt var jeg på reportagetur sammen med FAA’s kørende camper-redaktion, der denne dag lagde vejen (og de prikkede gummistøvler) forbi Drejø, for at lave den lokale vinkel på den globale opvarmning.

Hele hurlumhejet – fra min side – var selvfølgelig til for at slå tre fluer med at smæk.

Lave en reportage til bladet, skrive noget om provinsen og skrive noget om lokaljournalistik. En fjerde lillebitte flue kan lige snige sig ind uden for redaktionel relevans, fordi turen gav mig mulighed for at besøge min mor og min papfar i Ollerup.

Det, der slog mig mest på turen til Drejø, er at I (vi) alle sammen sgu ikke er helt almindelige!

Som kilder forstås.

Når jeg til sommer er færdig her på Journalisten, og jeg skal ud på et medie, der beskæftiger sig med almindelige danskere, skal jeg bestemt vænne mig til ikke længere at tale med jer mere, kære mediefolk.

Næh. Det bliver jo hr. og fru Jensen og der er nogle tandhjul oppe i hovedet, jeg må se, om jeg kan få til at løbe den anden vej igen.

Tænk, at jeg efter en måned her på redaktionen allerede kan undre mig over, at alle danskere ikke synes det vigtigste i verden er DRs underskud, Nyhedsavisens genvordigheder med dette og hint eller internt fnidderfnadder i mediebranchen. Plus 4 millioner andre ting.

Hvad der mere hændte på Fyn, må i læse i Journalisten – ikke næste blad, men næste gang igen. Hvis altså der ikke igen kommer en ny Nyhedschef på DR eller lignende historie, der i højere grad lever op til aktualitetskravet end lokaljournalistik på Sydfyn.

0 Kommentarer

data_usage
chevron_left
chevron_right