Radionyt.com solgt

Radionyt.com er solgt til Island Media Group, der blandt andet har været med til at arrangere Radiodays.

Radionyt.com er solgt til Island Media Group, der blandt andet har været med til at arrangere Radiodays.

Radionyt.com er efterhånden over 10 år gammelt, og har siden leveret nyheder om radio næsten dagligt. Det fortsætter mediet med, men nu med nye ejere.

Island Media Group arbejder med konsulentopgaver inden for medieverdenen, og har blandt andet været med til at arrangere Radiodays Europe og Radiodays Danmark.

Det er Hartvig Media ApS, der har solgt Radionyt.com – med Stig Hartvig Nielsen som stifter og chef.

»Jeg startede radionyt.com fordi jeg mente, at der manglede et sted, man kunne gå hen for at finde nyheder om de danske radiostationer – og vel at mærke både public service radio, kommerciel radio og ikke-kommerciel radio. Radio har altid – fra barnsben – været min store interesse,« udtaler Stig Hartvig Nielsen i en pressemeddelelse.

Men Radionyt.com har ikke indbragt penge nok til at stå mål med den redaktionelle indsats, fortæller han. Hverken jobopslag eller bannerannoncer har tjent de penge, man havde håbet på. Derfor er Radionyt.com nu blevet solgt.

»Vi vil nu bruge de næste par måneder på at udvikle Radionyt.com således, at vi én gang for alle indholdsmæssigt kommer til at slå fast, at Radionyt.com er og bliver det førende medie for radionyheder i Danmark. Vi har nedsat en udviklingsgruppe af danske radiofolk, der inden 1. december skal komme med deres bud på, hvordan siden samt en tilknyttet Facebook-site, skal se ud i fremtiden, ligesom Radionyt.com i fremtiden kommer til at udvikle nye forretningsområder,« siger Christian Kjeldsen, der er konstitueret direktør for Island Media Group ApS.

Han oplyser, at Island Media Group vil bruge de kommende to måneder på at udbygge sitets redaktionelle såvel som økonomiske fundament. Det nye Radionyt.com går i luften 6. januar 2012, og her vil ændringerne blive offentliggjort.

Tvnyt.com er ikke med i salget.

2 Kommentarer

Martin Giese
4. JUNI 2013
Island Media Group de holdt
Island Media Group de holdt ikke længe i følge cvr-registret.

Er der andre som kører "RadioNyt" videre evt. et link?
Martin.Giese
4. JUNI 2013
Hvad skete der med
Hvad skete der med overtagelsen kom de aldrig igang?