Radiodays er tilbage i 2008

Fagfestivalen Radiodays afvikles igen i år i DR Byen. 500 radiomedarbejdere fra både public service og kommerciel radio er parate til at gentage succesen.

Fagfestivalen Radiodays afvikles igen i år i DR Byen. 500 radiomedarbejdere fra både public service og kommerciel radio er parate til at gentage succesen.

Projektgruppen bag festivalen har netop evalueret mulighederne for at stable Radiodays 2008 på benene, og udfaldet var positivt. Radiodays får samtidig en ny medarrangør i form af Radionet A/S i Aalborg, og tidligere formand for Styregruppen Leif Lønsmann erstattes af underdirektør i DR Medier Merete Eckhardt.

»Det er vigtigt, at Radiodays forankres så bredt som muligt i den danske radiobranche. Derfor inddrager vi radioerne og radiomedarbejderne mere end nogensinde før. Et bredt udsnit af radiomedarbejdere fra hele landet har sæde i vores fire programudvalg, hvor de direkte er inde og præge indholdet på konferencen. Den bredere forankring sker også ved, at vi får flere medarrangører, og vi er utroligt glade for at byde Radionet velkommen,« siger festivalchef Christian Kjeldsen.

Fra netop Radionets side siger radiochef Kent Kordt: 

»Radiodays er en fantastisk mulighed for vore medarbejdere for at vidensdele, lade sig inspirere og netværke, samtidig med at vi har mange af de radioer, der deltager i Radiodays, som kunder. Vi vil gerne være med til at forme Radiodays og give vores besyv med omkring blandt andet indholdet, og det glæder vi os til.«

Radiodays 2008 er planlagt til den 27. september i DR Byen. Fagfestivalen afsluttes med uddelingen af PRIX RADIO – Danmarks Officielle Radio Priser.

Radiodays arrangeres af DR, TV2 Radio, SBS Radio, Talpa Radio (Radio 100FM), organisationen RADIOERNE samt Radionet.

0 Kommentarer