Radio24syv åbner hele arkivet som podcast

I dag åbner Radio24syv for arkiverne. Alle udsendelser, der allerede er sendt og sendes fremover, kan fra i dag hentes på kanalens hjemmeside som podcast.

I dag åbner Radio24syv for arkiverne. Alle udsendelser, der allerede er sendt og sendes fremover, kan fra i dag hentes på kanalens hjemmeside som podcast.

Har du misset et program, du gerne ville have hørt, i Radio24syvs første måneds levetid? Så er der nu håb. Hidtil har du været nødt til at lytte næsten alle programmerne i live-radio, men det er slut nu.

Fra og med i dag mandag har Radio24syv lagt alle udsendelser – både timenyheder, magasinprogrammer og debat –  ud på kanalens hjemmeside.

I sendetilladelsen er der stillet krav om, at der senest 1. maj 2012 skulle være mulighed for 'tidsforskudt lytning'. Men internt på Radio24syv har målet været årsskiftet.

»Det har været en lang og hård udviklingsproces. Vi har sat os selv nogle ret ambitiøse mål inden for genren i forhold til for eksempel teknologi, design og brugervenlighed, og derfor har vi hele tiden vidst, at der godt kunne gå et par måneder, før alt var, som vi ville have det,« udtaler digital chef Patrick Damsted i en mail til Journalisten.dk.

»I teorien er det jo ikke svært at lave podcast; men hvis man vil have en moderne, digital løsning, der både er hurtigt tilgængelig, logisk og overskuelig at bruge og abonnere på for den enkelte og også teknisk indbyder til at dele via blogs og andre sociale medier, ja så tager det altså lidt tid,« fortsætter han.

Du finder Radio24syvs podcast-arkiv her.

0 Kommentarer