Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:26 22.10.2021 Anna Sol Jørgensen

Radio- og tv-nævnet tager stilling til Louds navneskift i november

Radio- og tv-nævnet tager stilling til Louds navneskift i november

Foto; Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Skal Radio Loud skifte navn til 24syv fra 3. januar? Og skal Berlingske Media have lov til at købe sig ind på 91 procent af aktierne i kanalen?

De spørgsmål tager Radio- og tv-nævnet stilling til på nævnets kommende møde den 4. november, oplyser Slots- og Kulturstyrelsen.

Radio Loud afleverede i denne uge sin redegørelse for hvad man kan kalde en genopretningsplan for den udskældte kanal, efter at Radio- og tv-nævnet har rettet hård kritik af kanalen for blandt andet ikke at leve op til sendetilladelsens krav om lytterinteraktion gennem hjemmeside og app, kanalens manglende tilstedeværelse ude i landet i forhold til nyheder og aktualitet samt ikke at have levet op til at indhente godkendelse fra nævnet, før der bliver foretaget væsentlige ændringer.

I går oplyste koncernchef i Berlingske Media, Anders Krab-Johansen, så til Weekendavisen, at Berlingske Media vil øge sin ejerandel fra 40 til 91 procent, og at man vil omdøbe Radio Loud til 24syv. De to initiativer og Louds redegørelse vil der altså blive taget stilling til i starten af november.

SENESTE NYT

Flere nyheder