Radio 100 FM holder vejret

Landets største kommercielle radiostation betaler stadig ikke sine regninger og har nu kastet sin skæbne i armene på politikerne. Kreditorerne har givet radioen 10 dage mere.

Landets største kommercielle radiostation betaler stadig ikke sine regninger og har nu kastet sin skæbne i armene på politikerne. Kreditorerne har givet radioen 10 dage mere.

Folketingets partier mødes i morgen for at drøfte et lynudbud af Radio 100 FMs frekvens, der udløber i 2011. Det bliver et afgørende slag for Radio 100 FM. For hvis Radio FM's desperate jagt på penge til den daglige drift skal bære frugt, kræver det ifølge direktør Jim Receveur, at politikerne i morgen beslutter at gennemføre et udbud allerede i 2009. Det skriver Berlingske Business.

Jim Receveur har brug for at kunne sandsynliggøre over for potentielle investorer, at Radio også har en sendetilladelse efter 2011.

"Jeg har været hele vejen rundt nu, og vi har fire-fem potentielle investorer, der afventer de politiske udmeldinger," siger Jim Receveur til Berlingske Business.
Han ønsker ikke at gisne om konsekvenserne, hvis politikerne ikke kommer med den ventede udmelding.

"Det vil ikke være en fordel for os. Det er klart, at jeg snart bliver nødt til at træffe en beslutning om, om vi skal overleve eller ej. Uanset hvad, skal jeg have de største kreditorer med på en løsning," siger Jim Receveur.

Han har allerede fået 10 dages yderligere henstand fra Gramex, der varetager musikere og pladeselskabers rettigheder, mens aftalerne med en række andre kreditorer fortsat udløber 31. august.

"Det er rigtigt, at de har fået 10 dage mere, og hvis de har brug for en uge mere, får de også det. Vi vil hellere have, at radioen overlever, end være for hidsige med frister," siger Gramex-direktør Bjørn Juell-Sundbye til Berlingske Business.

0 Kommentarer