Nyhedsoverblik

data_usage
chevron_left
chevron_right
09:43 22.06.2021 Anna Sol Jørgensen

Radikale Venstre henter ny pressechef hjem fra Silicon Valley

Jens Jørgen Madsen tiltræder som pressechef i Radikale Venstre 1. august.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Den nye pressechef kommer fra en stilling som Senior Tech Advisor for den danske tech-ambassadør i Silicon Valley. Jens Jørgen Madsen har også en 20 år lang journalistik karriere bag sig. Han har blandt andet været journalist og redaktør hos Mandag Morgen, digital redaktør på fagbladet Journalisten og hos Berlingske, hvor han har været på Christiansborg-redaktionen og været redaktør på avisens Politiko-projekt.

”Jeg er megastolt, glad og naturligvis også ydmyg over at skulle arbejde for det Radikale Venstre, som står for nogle af de mest fundamentale kerneværdier i det danske samfund,” siger Jens Jørgen Madsen.

Jens Jørgen Madsen træder til, efter at partiets pressechef Asbjørn Lindsø stoppede 1. maj for at være pressechef i organisationen Lev Uden Vold.

”Vi er afsindigt glade for at få Jens Jørgen Madsen ombord. Han har en solid erfaring og en god blanding af både journalist-, Christiansborg- og rådgivererfaring og ikke mindst ledelseserfaring. Jens Jørgen har analytisk sans, et strategisk overblik og et kæmpestort engagement, som utvivlsomt vil bidrage positivt til radikale aftryk,” siger Radikale Venstres souschef, Eva Tingkær, der har ansvar for politik, presse og kampagne, i pressemeddelelsen.

SENESTE NYT

Flere nyheder