Qvortrup forlader Se og Hør

Se og Hørs chefredaktør, Henrik Qvortrup, er blevet ansat hos TV 2, fremgår det af en intern mail. (opdateret)

Se og Hørs chefredaktør, Henrik Qvortrup, er blevet ansat hos TV 2, fremgår det af en intern mail. (opdateret)

Henrik Qvortrup forlader stillingen som chefredaktør på Se & Hør til fordel for en stilling som politisk redaktør på TV 2, skriver bl.a. Borsen.dk og Business.dk.

Henrik Qvortrup begynder snarest sit nye job som leder af TV 2's politiske redaktion. Nyheden fremgår af en intern mail i TV 2. Og ifølge flere kilder bliver han også medlem af TV 2 Nyhedernes chefredaktion.

"Jeg betragter Henrik Qvortrup som en af landets bedste politiske analytikere. Han er en uovertruffen god kommentator og en god journalist. Efter 6 år på Se&Hør har han også opnået stor ledelsesmæssig erfaring," skriver Michael Dyrby, nyhedschef for TV2 Nyhederne, i den interne mail.

På Facebook er lykønskningerne begyndt at strømme ind til Henrik Qvortrups profil. Blandt andet udtrykker en ven glæde over, at "Qvortrups politiske hjerne nu kommer endnu mere i spil!". En anden begræder hans farvel til Aller og ugebladet Se og Hør. "Tillykke med jobbet. Du vil blive savnet," står der.

Til Epn.dk fortæller Qvortrup, at han fik et tilbud, han ikke kunne sige nej til, men det sker ikke uden vemod:

"Det gør ondt i hjertet. Jeg har haft 6½ fænomenalt gode år herude og været så glad for at gå på arbejde hver eneste dag," siger han til epn.dk, og udtrykker samtidig glæde over den rolle, som Se&Hør har fået i det danske mediebillede.

Henrik Qvortrup tilføjer, at han er "ramt af en politisk bacille."

Over for Journalisten.dk fortæller han, hvorfor han har valgt at skifte. Læs interviewet her:

Læs også om Henrik Qvortrups seneste kamp på ugebladet, hvor han fik Landsrettens OK til at fotografere på offentlige badestrande: Se og Hør viser Rudolphs bryster igen

(opdateret 16:45)

 

0 Kommentarer